O nama

 

International Marine & Auto Services Inc. je firma koja se bavi prodajom, transportom i kompletnom logistikom bilo kakve robe iz USA. Usko smo vezani za Plovila, Automobile, Motore, Skutere, Delove i opremu za iste.

Svako plovilo u prodaji imace standardnu USCG opremu ( min. 4 bokobrana, 3 uzeta, min. 4 pojasa za spasavanje, baklje...i sl) isto tako ce imati rezervni set ulja i filtera....i sve to gratis!!! Kada kupite brod preko nas, imacete mogucnost da dobijate delove i opremu po izuzetno konkurentnim cenama...garantujemo barem 20% jeftinije od trenutne ponude.

Sve iz programa Mercruiser i Volvo Penta...mozete naruciti preko nas.

 

U zadnjih 5 godina na teritoriji USA, Kanade, Brazila, Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske, Rusije, Ukrajine, Poljske, Svedske, Nemacke, Italije... imamo preko 60 prodatih plovila, preko 120 prodatih automobila... neke od njih mozete da vidite na listi prodatih sa sve referenacama nasih musterija koji su odvojili malo vremena da izraze svoje utiske o celokupnoj transakciji.

Saradjujemo sa najpoznatijom aukcijskom kucom na svetu za prodaju automobila Manheim, ciji smo i ovlasceni dileri.
Generalni smo zastupnici dilerske kuce za brokersko posredovanje banaka i osiguravajucih drustva na istocnoj obali  Commonwealth Boat Brokers Virginia kao i sa najjacim dilerom za Brunsvick korporaciju, na Long Islandu u New York-uIdeja nase kompanije je da pruzimo nasim musterijama kvalitetan proizvod, uslugu, savet... i sve to po izuzetno konkurentnim cenama.


Neke od marki sa kojima smo radili: